KERHOILTA: XTRA STAERK OCEAN RACING TEAMille menestystä maailmalla - valtameripurjehdusprojektin valmistelu ja toteutus käytännössä

Xtra Staerk Ocean Racing Team
Xtra Staerk Ocean Racing Team
Aika: 2.4.2019 klo 18:00 - 21:00
Paikka: Soukan Venekerho, Klobben, Soukanlahdentie 15

Kesällä 2018 Suomesta maailman merille lähtenyt avomerikilpapurjehdustiimi on toteuttamassa suomalaisittain harvinaista projektia ja osallistuu systemaattisesti sekä tavoitteellisesti sarjaan arvostettuja kansainvälisiä RORC (Royal Ocean Racing Club) avomerikilpailuja.

Viime vuonna tiimi voitti ensimmäisenä suomalaisena venekuntana ensiyrittämällä oman luokkansa vaativassa Volvo Round Ireland Yacht Racessa, ja on sen jälkeen purjehtinut menestyksekkäästi RORC Transatlantic Racessa yli Atlantin sekä yhdessä avomerikilpailukalenterin klassikoista, RORC Caribbean 600 Racessa.

Purjehduskauden 2018 päätteeksi veneen kippari Arto Linnervuo (SVK) valittiin vuoden avomeripurjehtijaksi Suomessa. 

Tiimi johtaa tällä hetkellä omaa IRC I -luokkaansa RORCin koko kauden championship pisteissä ja lähtee siten hyvistä asemista seuraaviin koviin koitoksiin, joihin kuuluvat tällä kaudella Channel Race, Rolex Fastnet Race ja Rolex Middle Sea Race. 

Tilaisuudessa Arto kertoo kuvin ja sanoin omakohtaisia kokemuksiaan näistä mielenkiintoisista kilpailuista sekä valtameripurjehduksesta ja projektista yleisesti; mitä tällaisen projektin toteuttaminen vaatii käytännössä, minkälaisia yllätyksiä voi tulla vastaan ja miten niistä selvitään.

Tilaisuus on suunnattu niin kilpa- kuin matkapurjehduksesta taikka ylipäänsä mielenkiintoisista seikkauluista kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Tervetuloa!