VENEILIJÄN SÄÄILTA 2023Aika: 14.2.2023 klo 18:00 - 21:00
Paikka: TEAMS -KERHOILTA

Soukan Venekerho järjestää jälleen Espoon Merikoulun venekerhojen jäsenille suunnatun Veneilijän sääilta -kerhoillan tiistaina 14.2.2023 klo 18-21. Koulutus toteutetaan etäyhteyksin Teamsin välityksellä. Veneilijöille tuikitärkeisiin sääasioihin medät johdattaa tälläkin kertaa TV:stä tuttu projektipäällikkö, meteorologi Lea Saukkonen. 

Kurssi on erittäin suositeltava kaikille veneilijöille ja eritoten Veneilijä-kurssin 2023 opiskelijoille. Kerhoillan aikana läpikäydään mm. sääilmiöitä ja sääennusteiden tulkintaa, sekä omaehtoista sään lukemista taivaalta. Veneilysään ennakointi on iso turvallisuustekijä veneilyyn lähdettäessä. Illassa avataan myös mm. sitä, mikä on meri- ja maatuuli, mitä ilmanpaineen muutokset meille kertovat, miten rannikon kitka, saaret ja salmet vaikuttavat tuulen käyttäytymiseen sekä mitä ukkosista on tärkeää tietää.

Kerhoilta on ilmainen ja siihen ilmoittaudutaan TÄSTÄ. Muista valita valikosta oikea tapahtuma. Täytä ilmoittautumisessa tarkkaan kaikki kysyttävät tiedot. Soukan Venekerho lähettää kerhoiltaan ilmoittautuneille Teams-linkin tapahtuman seuraamiseen ja siihen osallistumiseen. Koulutus on toteutustavaltaan kiinnostavan vuorovaikutteinen ja saanut aiempina vuosina erittäin hyvää palautetta. 

Tervetuloa mukaan!